DE RODE DRAAD — ALLES IS ENERGIE

Ik heb al een heel aantal mooie dromen werkelijkheid zien worden. Ik heb 4 prachtige kinderen die allemaal hun eigen ding doen of dat nou studeren, werken of reizen is. Ik heb een geweldige relatie en een grote liefde voor de natuur. Ik heb mooie reizen gemaakt, met dolfijnen gezwommen en een kinderboek geschreven. Ik heb psychologie gestudeerd en bijna 25 jaar met veel plezier (en soms frustratie) gewerkt als project en interim manager. Eerst 10 jaar voor een baas en daarna vanuit een eigen bedrijf.

Ik doe nu wat mijn hele leven al als een rode draad zichtbaar was. Waarvan ik tegen mezelf steeds zei: “..daar moet ik ooit nog eens wat mee..” Ik werk met energie en maak geweldige (helende) schilderijen, video promoties en websites.

Leven gaat voor mij over mijn hart volgen en daarmee mezelf steeds beter leren kennen en groeien. Keuzes maken waar ik blij van wordt. De mooiste dingen in mijn leven komen voort uit het volgen van mijn hart en mijn intuïtie. Kom eens kennismaken als dat je aanspreekt.

Je vindt bij mij plezier, nieuwsgierigheid, respect, oprechte bewuste aandacht en een grote voorkeur voor het positieve.

Waar woorden vaag worden focus ik met beeld. Wanneer beeld ontoereikend wordt ben ik tevreden met stilte.

JOS VAN DE VEERDONK
Ik droom over schilderen en dan schilder ik mijn droom.
VINCENT VAN GOGH
Een schilderij heeft een eigen leven. Ik probeer dat te laten verschijnen.
JACKSON POLLOCK
Kijk eens op www.veerdonkwebart.nl voor websites, video- en foto bewerking

WEBSITES, FOTOGRAFIE & VIDEO

Ik ben ook nog op andere vlakken creatief en gebruik daarbij in de kern dezelfde principes. Ik bouw een website voor je die precies bij je past. Die naadloos aansluit bij jouw wensen. In co-creatie: jij zorgt voor tekst en foto/video materiaal, ik voor de technische invulling en afwerking. En ik kan uiteraard je helpen bij het beheren en onderhouden van je website. Ook met promotie video voor een dienst of product of het op maat maken van fotomateriaal voor bijvoorbeeld reclame op social media kan je helpen. Geïnteresseerd? Neem eens een kijkje op www.veerdonkwebart.nl