Websites 2017-10-29T12:11:15+00:00

Websites

Nieuwe website nodig?
Een update van je bestaande website?
Hulp nodig bij een probleem met je website?

Dan wil ik graag (volledig vrijblijvend) kennis maken en samen verkennen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
Ik zeg dat bewust zo omdat voor mij een website een co-creatie is waarbij jij de inhoud en de look & feel bepaalt en ik er voor zorg dat dit goed ingericht en ondersteund wordt in de techniek.

Sensitiviteit & Flow

In dit proces is er ruim aandacht voor jou als mens. Ik werk zelf met energie en kan me makkelijk afstemmen op jou en je wensen.
Ik ben gewend om te leven en te werken met energie en flow als onderliggende principes. Mijn sensitiviteit geeft me mogelijkheden die erg  van pas komen in het co-creatie proces.

Voor:
Coaches, Therapeuten, Energiewerkers, HSP’ers..

En natuurlijk voor iedereen die graag langs deze aanpak een website wil

PROCES

Het proces bestaat uit een intake, het maken van een prototype/voorbeeld, en vervolgens dit prototype bekijken en aanpassen tot het gewenste resultaat is bereikt.

Intake

Tijdens de intake vertel je mij wat je met je website wilt, waarvoor je deze wilt gebruiken. Hier stellen we ook vast of er bijvoorbeeld een aparte blog pagina, Agenda en/of webshop moet komen. We maken een hoofdstructuur van de pagina’s die op de website moeten komen en welke informatie op welke pagina moet komen.
Als onderdeel van de intake stuur je mij per email alle relevante informatie: teksten voor de verschillende pagina’s en natuurlijk de foto’s of video’s die je op de website wilt hebben. En daarnaast ook wat meer technische gegevens zoals bijvoorbeeld ftp informatie die nodig is om gegevens bij je provider te kunnen installeren.

Voorbeeld – prototype

Met de informatie die ik van je ontvangen heb maak ik een werkend voorbeeld, een prototype. Zodra dit klaar is en je de kans hebt gehad om er naar te kijken, maken we een afspraak om er samen door heen te lopen.
Terwijl we dit doen kan er al veel aangepast en verder ingericht worden. Zo kunnen we hier heel makkelijke foto’s wisselen, kleuren aanpassen, de maat en soort van de letters wijzigen etc. Allerlei puntjes worden op de “i” gezet. Ook kan het gebeuren dat er nieuwe wensen ontstaan of aanpassingen die mij iets meer tijd kosten om uit te werken. Dat doe ik dan daarna waardoor er een bijgesteld prototype ontstaat.

Bijgesteld prototype

Als we er van uit gaan dat je vooraf al behoorlijk helder hebt wat je wilt vertellen op je website (teksten, foto’s, kleuren) dan komt het na de bespreking en de verdere uitwerking nu al dicht in de buurt van wat je voor ogen had. Het resultaat kun je op je gemak van huis uit via internet bekijken. Kleine wijzigingen kunnen snel verwerkt worden. En als je een beetje handig bent kun je er zelf ook mee aan de slag.

In geval van nieuwe inzichten of besluiten waardoor er nog nieuwe onderdelen moeten worden toegevoegd of grote delen moeten worden gewijzigd, ga ik weer aan de slag en maak een (nieuw) bijgesteld prototype. We herhalen dit proces totdat de website helemaal naar je zin is.

Geinteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Techniek

Wanneer ik een nieuwe website maak doe ik dat met WordPress (klik hier voor meer informatie) in combinatie met het thema AVADA (een soort gereedschapskist met allerlei hulpmiddelen om relatief snel een boeiende website te kunnen maken).
In de afgelopen jaren heb ik hier al een behoorlijk aantal websites mee gemaakt. Eenmaal geïnstalleerd is je website aan te passen vanaf een willekeurige computer met een goede internetverbinding.

Weet wat je wilt

  • Mood-board
  • Passie
  • Foto’s en/of video’s
  • Misschien een blog?

Voorbeelden