Over Jos 2017-08-22T16:14:53+00:00

OVER JOS

Ik heb al een heel aantal mooie dromen werkelijkheid zien worden. Ik heb 4 prachtige kinderen die intussen allemaal hun eigen ding doen of dat nou studeren, werken of reizen is. Ik heb een geweldige relatie en een grote liefde voor de natuur. Ik heb mooie reizen gemaakt, met dolfijnen gezwommen en een kinderboek geschreven. Ik heb psychologie gestudeerd en bijna 25 jaar met veel plezier (en soms frustratie) gewerkt als project en interim manager. Eerst 10 jaar voor een baas en daarna vanuit een eigen bedrijf.

En nu…? Nu doe ik wat mijn hele leven al als een rode draad zichtbaar was. Waarvan ik tegen mezelf steeds zei: “..daar moet ik ooit nog eens wat mee..” Ik werk met energie en maak geweldige (helende) schilderijen, video promoties en websites.

Leven gaat voor mij over mijn hart volgen en daarmee mezelf steeds beter leren kennen en groeien. Keuzes maken waar ik blij van wordt. De mooiste dingen in mijn leven komen voort uit het volgen van mijn hart en mijn intuïtie. Kom eens kennismaken als dat je aanspreekt.

Je vindt bij mij plezier, nieuwsgierigheid, respect, oprechte bewuste aandacht en een grote voorkeur voor het positieve.